Takpe saya teman saja

10:31 AM

Assalamualaikum

Dengan ayat 'Takpe saya teman saja...' tu la saya terbeli gak sehelai baju tido dan sepasang kasut untuk Aqil.

Niatnya nak teman mak labu's survey dan beli barangan baby.Kebetulan memang tengah ada sale kat Sunshine Bayan Baru so moh le meronda.Dah nama pon dok baby department harus la nafsu tak dapat di tahan-tahan.Tu pon pujuk ati cakap baju Aqil yang baru beli hari Rabu pon belum pakai lagi takkan nak beli lagi.Iskhhhh....kalau tau Sunshine ada sales dah pi situ dah hari Rabu lepas.Kasut tu memang takmau beli pon tapi bila tengok rega di 10 hengget terus terbeli gak...hihihi....Naseb la balik tadi abah tak marah.Kalau tak naya ja.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. takpe kak zai beli kasut sesiap nanti dia dh blh pkai sarung kan aje ihihihi. uwais baru beli kasut smlm

    ReplyDelete
  2. untung la aqil hahaha mcm ni nk teman jugak la kot2 dpt kasut ...

    ReplyDelete
  3. kiera...hahaha...napsu x dpt dbendung

    ReplyDelete
  4. Su...jom la..mn tau dpt hadiah in advance

    ReplyDelete
  5. mak2 ni, mmg tipu laaaa kalo kata p kedai baby ckp "nak tgk jaaa"

    ReplyDelete
  6. ju...kan???
    xkn nk tgk ja msti la tbeli gak brg satu dua brg

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers