Balance sheet, profit and loss dan tax

8:03 AM

Assalamualaikum
 
Tajuk macam nak ajar semua-semua tu ja tapi bukan.Dok kalut wat akaun company kecik suami sebab nak bayar tax.Ni pon dengan bantuan Puan Ty kalau tak...tah camna la rupanya akaun tu sebab memang dah totally lupa walaupon dulu ambik diploma akaun...hihihi...
 
 
Sesejak masuk engineering field ni memang dah tak sentuh lansung bab akaun-akaun ni...hihihi..Makaseh ye Ty bantu kami memudahkan proses urusan.Ty memang wat service dalam bidang akaun ni.Bekerja dari rumah gitu.Kot-kot nak guna khidmat beliau ampa cakap la kat saya...hihihi...
 
Mood ~ALHAMDULILLAH SETEL DAH SATU BAB

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. dah lama tggl tp still boleh buat kira terer la tu kak....hehehe

    ReplyDelete
  2. kira memang totaly out la bab akaun2 nie kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Su..hahaha...tu pon dgn tunjuk ajarku sifu.klau x jenuh la

    ReplyDelete
  4. hihihi...kiera...ni pon pening2

    ReplyDelete
  5. aku beru je nk berjinak dalam dunia ni kak...bru je abis studi dip. akaun

    My recent post : Apa Menarik Tentang KLIA2 - Infografik

    ReplyDelete
  6. Bro Nan...ooo...yeke?slmt mjalani dunia kerja ye

    ReplyDelete
  7. akaun kalau tak practice memang akan lupa zam..tapi sekarang ni senangkan banyak service untuk buat akaun...

    ReplyDelete
  8. RDZ...tu la.klau x praktis mmg lupa.kena dok tgk gak slalu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers