Soalan | penah tak baby ampa menangis merap waktu malam?

11:49 AM

Assalamualaikum
 
Dah ngantuk tahap gaban dan dok compile data depan PC ni.Benti sat update blog bagi ilang sikit mengantuk ni.Nak tanya kawan-kawan alam maya yang baca blog ni...
 
Penah tak baby ampa semua merap waktu malam takmo tido?
 
Dah 2 malam Aqil Najmi merap takmo tido.Mula-mula tu dia dah tido dah pastu tak lama dia akan bangun nangis-nangis.Bagi susu takmo...bagi tido takmo.Yang dia mau angkat dukung bawa jalan.Adussss...jenuh saya sensorang dok melayan karenah Aqil ni.Dah la kita letih dan mengantuk.Boleh hilang sabar jadinya.
 
Macam-macam benda buat.Takut la kembung perut ke apa siap sapu minyak kat perut dan kaki tapi still menangis.Pasang video katun baru la dia diam sat.Abes video sambung menangis balik.Kalau menangis merengek-rengek biasa tu takpe la ni macam kita buat dia ja.
 
Semalam siap pasang surah-surah tapi still tak jalan.Col abah soh balik cepat.Bila nampak abah balik terus diam.Terus gelak-gelak main dengan abah.Sembang dengan abah siap pegang-pegang muka abah lagi.
 
Adakah sebab dia rindu abah dia ke apa ek?
 
So lepas abah balik saya terus tido soh abah take turn plak jaga Aqil Najmi.Tak lama lepas tu terus dia tido bila abah tepuk-tepuk badan dia.Waaaa....Aqil dah takmo kat mama ke?
 T______T sobsss...sobbbbsss....
pic takda kena mengena dengan cerita

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Aqil rindu abah tue. dia dah mula pandai tarik perhatian abah sebab dia tau abah selalu takde banyak masa dengan dia.

    apa kata kak zai suruh abah dia record suara abah dia. nyanyi ke. bercerita ke. pape jela yg bila kita play hp keluar suara abah. mana tau membantu.

    ReplyDelete
  2. kiera...tu la xtau dia rindu ke apa.bl tgk dia sembang dgn abah siap pgg2 muka abah...haiiish...jelez la plak.

    Thanks...nti nk try tgk cdgn tu

    ReplyDelete
  3. anak2 mesti rindu pada ibu bapanyer !

    ReplyDelete
  4. KA...rndu mcm org bcinta ni.bl sembang dgn abah dok ngadu apa la sambil pgg muka abh

    ReplyDelete
  5. lama dah tak da baby hehe jadi mmg tak pernahlah baby nangih merap waktu malam Zai

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers