Nak comey cam Mawar | Tudung bawal gaya Yunabella

9:03 AM

Assalamualaikum
 
Baru-baru ni heboh pasai kes tudung Fareeda ni.Owh...saya belum berkemampuan nak beli sehelai pon tudung tu walaupon berkenan.Entah...maybe sayangkan duit kot.Lagipon tudung tu nampak cam pendek sangat.Rasa tak sesuwai nak pakai tapi nak la nampak comey la cam si Mawar tu.Takpe la...beli la tudung camtu sehelai dua tapi hat biasa-biasa je dah la.
 
Semalam dok godek-godek blog.Masuk blog orang tu masuk blog orang ni terjumpa la satu entri ni.
Wahhhhh....macam menarik je macam best je.Pakai tudung bawal tapi nak ala-ala tudung Fareeda.Cung ahhhh...eh...ke saya yang terlambat tau?Kah kah kah...tah-tah orang len dah lama buat saya je baru nak buat.
Yang pasti bukan saya :)
 
Hahaha...hari ni sesaja la try buat.Eh...nampak lain sikit la hari ni.Emmm...emmm...perasan lawa padahal tak mekap pong.
Selfie guna kamera godang :p
Pasni leh buat lagi la.Nak kena korek-korek tudung bawal lama-lama yang dok tah tang mana-mana tah.Saya tak pandai nak buat tutorial.Nah...masuk sini tengok tutorial Yunabella ni buat.Senang ja.Tak susah pon...hihihi...
 
 

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. CANTIK!!!

    eh tercapslock pulak. boleh la nk try lepas nie

    ReplyDelete
  2. kiera...boleh la buat.dia labuh gak if pkai tudung bawal kasi lebar ckit kt luar tu

    ReplyDelete
  3. ya sokong tudung fareeda tu sengkat!!!!...

    comeh aih . tudung bawal pun leh buat gitu kan. pas ni kompom glamour kan..kan..

    ReplyDelete
  4. Siti...pasni leh rs diri lawa cam mawar la jwbnya...hihihihi

    ReplyDelete
  5. kak pun pakai ala2 gini arini haha

    ReplyDelete
  6. k.shida...hehehe...comeykan?tetiba rs comey cam mawar je...hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers