Anugerah | Aqil Najmi 6 bulan

2:22 PM

Assalamualaikum

Bersiaran dari rumah.Aqil baru ja tido.Hari ni cuti bawa Aqil check up dan cucuk 6 bulan.Dok bajet lambat macam bulan lepas.Pukul 11.30 pagi baru abes padahal datang pukul 8 pagi tup tup hari ni abes pukul 9.30 pagi.Alhamdulillah sangat-sangat.

Cucuk pon tak nangis.Misi kata peha ni sedap kalau cucuk....hihihi...peha debob la katakan.Ibarat drumstik ayam goreng kepci.
Budak lepas kena cucuk.Muka nak senyum takmo senyum
Aqil pon dah makin aktif gegolek atas tikar ABC dia.Bukan main laju dia ke depan ke belakang kiri kanan.Pusing-pusing sampai kat gambar burung hantu mesti benti dan tepuk-tepuk burung hantu tu.Pastu pusing lagi dan lagi.

Malam semalam masa Aqil main-main atas tikar ABC dia saya baring atas tilam kat sebelah teman.Dalam dok bersembang-sembang dengan Aqil tah cemana boleh terlelap.Lama plak tu.Sedar-sedar tengok Aqil dok pandang muka saya sambil gelak.Naseb baik la dia main atas tikar tu ja.Takda pon nak keluar dari tikar tu.Kalau tak mesti dah sampai pintu bilik air rasanya...huhuhuhu....

Perkembangan Aqil bulan ni semuanya normal.Tadi ada sorang misi tu tegur kata mesti keluar graf ni kat misi yang check Aqil.Amboi...mentang-mentang badan besar gebok-gebok dok kata obes plak.Aqil masih dalam graf putih la.

Berat : 8.3 kg
Tinggi : 67 cm

Moga jadi anak yang soleh dunia dan akhirat ye Aqil.


You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. hoiiiii nurse Aqil sihat jela manda obes2 suka hati dia je nak ngata

    berat dah nak sama dgn uwais nie. jom saing jom hikhikhik

    kak zai ada jugak ttido kat bawah, kira ritu kat atas katil nguuu mjur la time tue gelap. dia x berapa nk nampak bawah katil tue. lepas nie kena make sure selalu kunci blik air la kak zai

    ReplyDelete
  2. hahaha kiera...jom jom saing tgk sapa gebok

    woho...atas katil lg bahaya

    ReplyDelete
  3. Kahkah sah2 umarfaiq kalah lg.

    ReplyDelete
  4. erkkk...kalah ka ju?
    umaq berat brapa?

    ReplyDelete
  5. Bam bamnye aqil..geram betul nengok bdn tuh..hehe..janji kite tau anak kite sihat dh cukup melegakan..betul x?..;))))

    ReplyDelete
  6. Aqil budak bijak dan kuat.....sebab tu le peha kena cucuk pun tak perasan hehe

    ReplyDelete
  7. sis Falsya...tu la.jnji kita tau ank kita sihat sudah

    ReplyDelete
  8. sis OKje...tu la psl..dia x pasan dia kena cucuk la tu

    ReplyDelete
  9. comel betul aqil.. bambam lak tu. semoga sentiasa sihat dan cergas.. dah besar, dah keja nti blanja uncle ea.

    ada gak anak sedara baya aqil.. lahir 16 mac 2012.. anak adik. abangnya belum ada anak lagi..

    ReplyDelete
  10. uncle asada...makaceh kata aqil omey..nti kita bnje uncle ek

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers