Untung jadi anak sulung dan online

1:07 PM

Assalamualaikum

Haha...tajuk dia.Oppps...saya anak nombor 4 tapi pompuan sorang dalam family so ada untung dan rugi gak.Suami anak bongsu.Yang ni untung banyak.Ampa anak nombor brapa?

Zaman teknologi di hujung jari ni kan...sikit-sikit buka internet.Nak cari resepi masak cari kat internet.Nak cari petua search internet.Nak beli barang pon kat internet.Saya adalah salah sorang pembeli online....hihihi..
Hampir 50% barang peribadi beli online sebab malas nak kuar.Tabiat saya kalau pi shopping kat mall kadang-kadang memang tak beli apa lansung.Belek punya belek last-last satu pon tak beli.Kalau online takpe plak.Tengok cantik ja terus beli.

Macam tu gak barang-barang Aqil.Baju-baju dia masa 2 3 bulan ni kebanyakkan beli online.Saya suka masuk online baby shop.Barang dia comey-comey.Geram.Bila dah geram terus order.
Baru-baru ni terbeli plak GARDENBUG FOOT FINDER AND WRIST RATTLE SET ni.
Nampak comey tu yang beli.

Kawan-kawan kata baru anak sorang memang la eksited beli itu ini.Kalau boleh semua nak beli.Nanti-nanti dah anak dua semua pakai benda anak sulung.Ha....untungkan jadi anak sulung.Untung sangatttttt.....Semua benda kita nak beli.Tengok la aksi Aqil bila pakai.Bukan main lagi dia kodek-kodek.

Guna enpon biasa susah la nak dapat pic yang sharp.Kalau ikut pic dia lebih kurang cam hat bawah ni la.

Function dia ni la yang saya terbeli garden bug ni pon...hihihi...well...nak yang terbaik untuk anakkan?

~think-baby discovers her hands and feet
~look-smiling faces engage baby's vision and focus
~listen-with every wiggle,the garden bugs rattle crinkle and rattles awaken auditory awareness
~touch-multi-textured bugs invite baby to explore,stimulating tactile senses
~move-kicking and reaching awaken baby's muscles

Kalau rasa-rasa nak beli tapi pemalas macam saya nak ke mall cer klik FB BABYOUSITE ni.Macam-macam ada.Survey la harga gak dengan online shop yang lain sebelum beli.Macam saya memang dok cari benda ni tapi pemalas nak pi sana-sini tu yang beli gak...hahahaha...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. comel kan menda2 tue tambah lak dengan lengan gebu dia tue lagiiii comel.

    mesti bawak masuk mulut makan kan menda tue? hihihihi

    kira lak spesies tak berapa suka beli online sbb kena cas postage tue hihihi

    ReplyDelete
  2. ayu selalu beli kt http://summerglitz.com.my/ menarik gak harga pn not bad lah

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers