Berkorban cuti sehari

4:47 PM

Assalamualaikum
 
Semalam terpaksa korban cuti....sobbbs.Dah la tinggal tak berapa hari ja cuti.
Pengasuh Aqil ada hal so terpaksa la mama ambik cuti.
Bangun pagi ja muka ceria bukan main.Gelak sakan bila bangun tido mama ada depan mata.
 
Dah takda wat apa tengahari bawa Aqil ke umah tok lang di Serdang pastu terus ke umah tok Lunas dan malamnya ke umah mak long di Sungai Limau.Jalan sakan dia ke umah sedara.
Pic ni masa mama letak kat sebelah lepas penat pangku Aqil.Lenguh dah tangan ni dok dukung dia so letak kejap rest tangan.Bukan main dia.Macam dah boleh duduk.Hahaha...baju tu pon dah sendat.Dah nampak pusat dan pampers dah pon.Baru ja pakai 3 kali.Hai la anak.Kamu membesar bagai johan sihat sungguh.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. aippp belum pape dh boroi nih hihi

    ReplyDelete
  2. tedia haih~aqil nih pkai pampers size M ke dah tukaq L nih ha?

    ReplyDelete
  3. mummy liyza...ni pampers size M baru.leh la nk pkai smpai 7 8 bln kot...hihihihi

    ReplyDelete
  4. Sonok je depa bila kita cuti kan.

    geram sgt tgk gmbo no dua tue. Rsa nk picit2 jeeeee hihihi

    ReplyDelete
  5. tu la kiera...bgn pg trus nk nangis bl tgk mama ada

    ReplyDelete
  6. Puas le Aqil berjalan keliling rumah sedara...sok besaq senang...kenai sedara marakan Zai...

    ReplyDelete
  7. tu la sis...sj bw bg kenai org.xda la susah org nk pgg nti dia xmau

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers