Aqil dan nasi ketam di Warung Jamu Selera Kuala Juru

12:42 PM

Assalamualaikum
 
Cuti hujung minggu ni jenjalan makan kat luar.Mandangkan gaji masuk awai dari biasa bulan ni meh la nak belanja abah makan.
Tanya abah nak makan kat mana abah tanya mama balik.
Last-last decide makan kat Kuala Juru.Terus tala ke Warung Jamu Selera nak makan ketam dan udang.
 
Cam biasa gigih order ketam walaupon tau ada anak kecik dan kemungkinan anak takmo dok lama-lama dah dalam baby seat dia.
Kalau dah makan keta maknanya lambat sikit la nak abes.Tera nak kopek bagai jenuh la.Anak pon dah mula merengek-rengek.Last-last tangan kanan makan tangan kiri pangku anak.Aqil tengok ja mama dia dok suap nasi masuk mulut.Senyap ja dia.Abah tegur kata anak dok terliuq mama makan.Meleleh-leleh air liur dia.Ala...cian.
Sesaja la acah nak suap nasi.Ternganga-nganga mulut dia.Sabar ek sayang.Lagi sebulan ja lagi nak boleh makan pon.
 
Semalam pon bawa dia pi makan chicken chop.Pon sama meleleh-leleh air liur tapi semalam abah makan dulu mama jaga Aqil so takde la makan jadi kalut-kalut.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. kesian kan bila kita makan dia tengok tue. tue Aqil tak tarik pinggan kalau Uwais habis semua dia rabut huuuu

    geram tengok gambar Aqil tue grrrrrrrrr

    ReplyDelete
  2. gewammmnyer tgk aqil..semangat! nab fully breastfeed eh?

    ReplyDelete
  3. kiera...tu la...kesian sgt.Aqil klau ms kami mkn dia tgk ja pstu ms nk suap ke mulut kami dia yg nganga2 ja

    ReplyDelete
  4. HYDE...comey mcm mak dia kan....hahahahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers