Sup haruan menu hari ini

1:00 PM

Assalamualaikum

Baru ja balik dari klinik check jundice Aqil.
Alhamdulillah...jundice baby dah turun ke 180.Hari Khamis ni plak nak kena check lagi.
Disajikan pic Aqil yang dah pandai ketawa bila di agah.

Hari ni menu berpantang dah bertukar.
Kalau tidak tetiap hari asik makan masak asam ikan talang tapi hari ni mak masakkan sup ikan haruan.
Apala rasanya ikan haruan ye?
Dah lama benar tak makan haruan.Dulu-dulu masa zaman kanak-kanak riang ria dok makan la jugak.
Bendang depan rumah je kan...
Berpuluh tahun gak la.Harap-harap leh diterima oleh tekak ni.
Yuk...jom makan.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. sedap kot..kak suka sangat kalau makan ikan haruan nie..

    ReplyDelete
  2. err...errr...klau sup sedap ke k.shida?

    ReplyDelete
  3. kalau bby masih kuning, ibu jgn makan ikan haruan lg... sbb ikan haruan boleh meningkatkan kuning baby.. nanti baby dh ok, baru makan semula ikan haruan..

    ReplyDelete
  4. ye ke Ju-Dzahir?

    ok...thanks ye =)

    ReplyDelete
  5. ye... nurse yang datang umah buat check up masa awal2 bersalin tu bgtau... dan kene bg baby minum susu ibu byk2...

    saya dulu baby kene kuning jugak, tp sikit la.. saya perah air sengkuang cina, titik dlm mulut baby dua tiga titik 2 hari sekali, pastu bg mandi dgn daun belimbing buluh, alhamdulillah dlm seminggu dh normal...

    ReplyDelete
  6. Ju yg belimbing buluh tu dok dgr2 gak tp x cuba lg...esok leh wt la cmtu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers