Anugerah | 10/10 jadi pilihan

9:22 PM

Assalamualaikum

Hari ni 26 September ada appointment dengan dokte pakar kat HSJ.
Nak tengok kedudukan baby saya dalam perut ni.
Sobsobsob...dah 2 minggu baby still kat atas lagi.

Masa dapat tau last 2 week dah gitau mak.Mak dah carikan bidan nak pusingkan kedudukan baby tapi abang dokte saya nun di Johor tak kasi.
Katanya biarla dia nak kuar kot tingkap pon.Dah dia takmau kuar kot gua.
Huahuahua...abang dokte kata takut terbelit tali pusat.Tali pusat bukannya pendek.
Kena marah dengan abang dokte....sobbbbbb T_____T

Bila abang dah kata lagutu terus mak pon tak berani nak wat apa-apa.
So tadi diskas dengan dokte kata nak awai pagi.Takmo wat petang-petang.
Kebanyakkan date dah penuh.Yang ada hat last-last ja.
Dokte suggest 10/10 sebab takda orang booking lagi.
Lagipon time tu saya dah 38 week.
Disebabkan kencing maneh so takleh lebih dari 38 week.
Berat baby dah 2.658 kg.Naik dekat 600 gram dalam 2 minggu.
Kalau lagi 2 minggu mau 3 kg lebih gak ni...ummmm...ummmm...

Baiklah....date pon dah cun terus kompem.
Lagi 2 minggu tu nak serah diri.
9hb dah kena masuk wad...huhuhuhu...
Hope Allah permudahkan urusan bersalin saya.Moga saya dapat bersalin baby yang sempurna, sihat dan selamat....Amin

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. halamakkk...x lama dah tu..takpa zai, kalau camni lg senang sbb kita dah ready mental fizikal semua. siap tau tarikh.

    all da best cikzai. kami doakan semua yg baik2 utk hangpa dan baby..amin...

    ReplyDelete
  2. makaseh riena...

    tu la...dok prepare fizikal & mental ni...uhuk

    ReplyDelete
  3. X lama dah!eeeee bestnyaaa! Gud luck!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah smoga setiap urusan kak zai dipermudahkan..amin~

    ReplyDelete
  5. Sebenarnyakn ble tau tarikh tepat blh kuar baby lg syok. Yg normal nie tertunggu2 sakitnya nk dtg ble hihi. Kak zai msti dh slamat bsalin kn. Xsbar nk tgk baby

    ReplyDelete
  6. kiera...tp dup dap dup dap ada gak

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers