Masih berteka-teki

10:57 AM

Assalamualaikum

Selamat Hari Merdeka yang ke-56 buat semua.
Alhamdulillah....negara kita masih aman makmur sentosa berbanding negara-negara lain(aman ke?)

Minggu ni dah masuk week 32 bawakan anugerah Allah dalam perut tapi still takleh kenal pasti jantina baby.
Memang sengaja baby nak wat suprise kot?
Nah...keadaan perut saya yang dah membOOoolat...kejap je membulat camtu.
Hari tu dok komplen sangat awat perut kecik.Tak nampak macam mengandung.Lepas raya terus naik mendadak.

Kawan-kawan dan engineer-engineer saya dok berteka-teki dengan jantina baby.Siap kata sapa kalah kena belanja makan....hahahaha...
Ada kata boy....ada kata girl.
Kalau ikut engineer Cina saya kata baby boy.
Tapi ramai kawan-kawan saya cakap girl sebab muka saya tak kusam...makin berseri-seri masa mengandung walaupon tak mekap.

Tak kisah la girl or boy yang penting bagi saya dan suami...saya selamat melahirkan anugerah Allah ni dengan senang,selamat,sihat dan sempurna.Moga Allah mempermudahkan segala urusan.Amin....

You Might Also Like

11 apa kata anda?

  1. Wahhhh xlama dah nie....

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  2. tu la bro...dh x lama dh...takuit sgt

    ReplyDelete
  3. xpe2..xyh tau jantina dulu pun xpe..surprise!!hehe..=)

    ReplyDelete
  4. tp pyh jugak aisyah...kena cr nama utk 2 2 jantina

    ReplyDelete
  5. Sy pon x kisah kantina bb gk ms preggykn Najlaa..ne dh selamattt n time utk bjsga mlm lak...ekeke

    Org cina mmg suka teka teki gender bb..sm mcm kt opis sy..neway moga dpermudahknNya bila bsalin nnt k..dh x lm dh tu..:)

    ReplyDelete
  6. k.gie...Amin...moga2 dipermudahknlah smua nya ye =)

    ReplyDelete
  7. liyza...besaq kn?besaq kn?hehehe...In Sha Allah moga2 selamat

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers