Bila sang suami berbicara di dewan bersalin

11:30 PM

Assalamualaikum

Tadi baru ja balik dari review result BSP kat dewan bersalin spital.Masuk-masuk je....mak aih penuh dengan ibu-ibu berbaju serba pink kat kerusi ruang menunggu depan kaunter.
Berderet-deret.Yang sang suami plak berdiri di satu sudut bersembang sesama sendiri perihal isteri yang sarat tu.

Si A : Lu punya bini sudah cukup bulan ka?Wa punya baru 9 bulan.Lagi 10 hari belum mai tapi dia sudah sakit mau keluar.

Si B : Bini wa sudah lebih hari.Ini hari sudah 6 hari lebih.

Si C : Wa....dia takmau keluar la tu...hahahaha....


Macam-macam la dok dengaq sang suami dok sembang sementara nak register isteri depa masuk situ.
Saya berdiri kat kaunter ja tunggu doktor.Malam ni nampak ada 5 orang doktor dok pi mai pi mai.
Rasanya penuh kot kat dalam tu...tu sebab depa ni dok tunggu lagi kat luar.

Sekali lagi dos untuk malam dinaikkan...huhuhu...Bacaan BSP saya waktu pagi tak cantik.Siangnya ok...cantik belaka.Kena buat buat BSP lagi sekali Khamis ni....uhuk...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. siannya kak zai kena berulang macam tue. hurmmm sabar bebanyak tau kak zai

    ReplyDelete
  2. hihihi...thanks kiera...naseb la spital dgn umah k.zai 5 min ja...klau jauh mmg truk gak la

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers