Fuhhhh...kussss semangat

8:06 PM

Hari ni review BSP result kat klinik.
Tau memang tak lama.Tak sampai sejam pon.
Result memang agak teruk sikit padahal pantang makan.
5.2 | 5.4 | 5.0 | 4.0

Disebabkan saya demam semalam so hari ni doktor check jantung baby lagi sekali.
Scan punya scan takda bunyi.
Muka saya dah cuak gila.
Doktor pon tak cakap apa.Doktor dok tambah gel dan tonyoh perut ni sana-sini cari jantung baby.
Rasanya bunyi jantung saya boleh dengar kot masa tu.
Atas bawah kiri kanan dok tonyoh.Sakit perut ni.
Last-last dekat 5 minit gak la baru dengar bunyi jantung baby sayup-sayup pastu lama-lama makin kuat.
Dengar ja bunyi tu terus mengucap panjang saya.Syukur Alhamdulillah.Risau jadi yang bukan-bukan.

Anak ibu ni saja je kan nak main aci nyorok dengan ibu.Risau tau.

Balik dari klinik nah ambik kau...baby dok gerak dari tadi sampai la sekarang tak berenti-renti.
Nak wat keja pon sakit.Balik dari keja mandi semua bagai terus tido sebab takmau bagi rasa sakit tapi perut asik mengeras ja.
Takpe la baby...gerak la...gerak la...kang tak rasa gerak ibu pon naik risau macam tadi.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. mmg sakit skit perut kita time dia tonyoh tonyoh tu kan..nak nak ari tu kena buat detail scan lg lamaaaa

    satu jam terbaring, hukhukhuk laparrr pulak tu :P

    ReplyDelete
  2. Kite yg bc pun dbr bila bc jntung ank xbunyi..apetah lg awak ye..semoga sihat mummy n baby ye

    ReplyDelete
  3. mmg mcm tu..kdg2 bby nyorok hehe

    ReplyDelete
  4. kan pinky momma kn?sakit perut ni bl kena tonyoh

    ReplyDelete
  5. hehehe...mn k.zai tau ju...ni pestime jd....takuiiiit

    ReplyDelete
  6. sama la kira pun masa check up sblm nie. sblm masuk bilik nurse kemain dia bergerak. bila nurse cari2 jantung jenuh. lama baru jumpa. saje nk buat suspen. hihi

    ReplyDelete
  7. msti cuak gila time tu kan kiera?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers