Cuti hari Sabtu

11:23 AM

Sebenarnya cuti minggu ni 3 hari termasuk hari Jumaat sebab Wesak tapi terpaksa pi keja gak coz bos kat US nun nak result by Monday so setel keja siap-siap pastu nak dok umah ka nak pi cuti-cuti ka dah takyah pikir bab keja dah.

Sabtu tak ke mana-mana.Kemas umah bagai...sapu sampah,cuci tingkap dan mendobi apa yang ada.
Lunch time suami ajak pi Juru.Ingatkan nak p umah kak ipar tapi suami bawa makan kat Kedai Jamu Selera Mee Udang.
Macam tau-tau ja saya tingin nak makan nasi ketam terus order extra udang.
Somi suruh order ikan tapi takmo la.Sekarangkan dalam proses diet ala hospital.
Kena makan sikit-sikit tapi kerap.Sepinggan nasi tu pon mengah nak abeskan.

Licin makan semalam.Alhamdulillah...rezeki.Pastu murah plak tu.Total semua plus nasi tambah suami dan air jus bagai baru RM25 ja.
Balik tu singgah car wash suami.Lepak dalam keta je.Suami tak bagi turun takut aBangla dan Burma yang keja dengan suami ngorat bini dia...hehehe...ensom plak depa-depa tu...hahahaha...

Sekarang ni pi memana mesti bawak alat tambahan takut-takut terlajak time.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. Alcohol Prep Pad tu mende fungsinya? mohon penjelasan.

    ReplyDelete
  2. tu nk sapu sblm cucuk...kira mcm ubat kebas gitu...

    ReplyDelete
  3. kak zai kena cucuk? cucuk tuk ape?

    ReplyDelete
  4. cucuk insulin kencing manis ni...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers