Sabtu | ANMUM VANILLA MANGGO syedappppppppp

8:56 AM

Sabtu lepas attend talk kat USM.
Tajuk MANAGING STRESS.
Yang bestnya dapat merasa la nek Inspira baru kawan tu....best la pulopppp....

Lunch time makan kat Warung Pak Su Kuala Juru.
Pekena nasi ketam....perrrghhh...sedap....Alhamdulillah.

Balik tu singgah Tesco nak beli losyen mustajab delima.
Kaki ni hari tu nurse check bengkak sikit.
Biasa la...keja banyak jalan banyak berdiri ni memang la camtu so cari la alternatif bagi hilang bengkak.
 Alhamdulillah masa 2nd check-up tu kaki dah tak bengkak dah.

Pastu meronda-ronda la Tesco....saja-saja lagipon gaji masuk awai 3 hari.
Duit dalam tangan so berani-berani la meronda angkat boh dalam bakul apa yang kita suka.
Sampai tang bahagian susu ada promoter Anmum tengah promote Anmum baru tu.
Sesaja la try.
Try secawan...ummmm....sedap.
Dia bagi lagi secawan.....sedap...sedap...
Tah sampai berapa cawan kecik tu cheq minum pon tak tau.
Sesambil dia terang sesambil minum dan akhirnya terambik 2 kotak besaq.
Tamak tang situ sebab nak dapat free gift tu...hehehehe....
Sebelum ni penah minum susu macam-macam tapi semua minum sikit pastu muntah.
Kalau perisa coklat lagi la...rasa muak sangat-sangat.
Bila rasa ANMUM baru ni terus rasa boleh minum susu.
Rasa sedap....bau vanilla dan ada sikit rasa mangga.
Cheq suka bancuh dan sejukkan dulu dalam fridge...bila minum sejuk-sejuk....emmmm....nikmat.
Alhamdulillah...tak sesia ronda-ronda dalam TESCO.
Kalau tidak sampai sudah ibu dan baby tak minum susu.

You Might Also Like

17 apa kata anda?

  1. sedap je tgk~insyaAllah preggy pasnih nk kna minum susu..sbb org mmg sgt xlalu ngn susu..haha,tp bantal lembu tuh sgt comel!!

    ReplyDelete
  2. Liyza...sbb bantal tu la yg terambik 2 kotak besar tu...

    ReplyDelete
  3. saya dulu memula preggy minum susu anmum ni la.. pastu masa check up berat naik bykkk... terus tukar susu, minum Dumil mama... pada saya dumil mama lg sedap dr anmum... yg penting, berat x naik byk bila minum dumil...hehhehehheh....

    ReplyDelete
  4. Ju...kami minum dh macam2 jenis tp xleh telan...yg anmum vanilla manggo ni ok ckit...mybe dia pnya bau xdak bau susu sgt...bau vanilla tu kuat ckit kot

    ReplyDelete
  5. xpa la... dh buleh telan hat tu... telan la... kalau x minum susu nnt kurang khasiat utk ibu n baby pulak... take care ye..

    ReplyDelete
  6. bila due? bestnye nak dapat baby

    ReplyDelete
  7. ritu pun konon nak beli anmum sebab dah terpikat tgk gift tue tapi bila pk balik. xjd beli nanti kalau tak minum rugi je huuuu

    ReplyDelete
  8. kiera...k.zai try kt situ rs leh minum...tu yg ambik gak...hehehe

    ReplyDelete
  9. nak terai nak terai boleh tak agak3,hik

    ReplyDelete
  10. Hehe... Sy minum everyday je dr dulu smp skrg... X pnh try anmum ni..

    ReplyDelete
  11. sm la...minum everyday gak tp bl ngandung ni dia mcm2 pe'el....hehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers