Pangkah tomyam

8:21 AM

Hehehe....orang len dok sibuk-sibuk kempen nak pangkah dacing la...bulan la...roket la...tapi cheq pangkah tomyam.
Parti baru ke?
Takla...cheq pangkah tomyam bukan sebab nak undi tapi pangkah sebab dah takleh makan.

Semalam suami bawa balik tomyam.So lepas tengok berita baru la makan.
Tup tap tup tap pukul 11 malam baru tidoq tapi takleh nak lena.
Taktau pasaipa.
Pusing kiri tak kena...pusing kanan pon tak kena.
Last-last tak tau terlena pukul berapa.

Dengar ja azan Subuh terus terjaga.
Biasa la kan...pe'el masa mengandung ni...cheq kan suka pi keja dari dok umah.
Semangat nak pi keja.
Masuk ja bilik air nak mandi terus uwekkkk...uwekkk...uwekkkkk....
Bukan kuar air macam selalu tapi abes kuar nasi semalam yang makan.
Banyak kali plak tu muntah sampai tak larat nak berdiri sebab penat dan sakit kepala sangat.
Penuh bilik air dengan nasi dan segala bagai rencah yang makan semalam.

Bertapa lama jugak la dalam bilik air tu.
Terpikir masa tu...baby tak suka makan tomyam ke?
Patut la semalam makan nasi pon tak abes.
Tekak macam takleh nak terima ja.
Dulu sebelum ngandung cheq peminat setia tomyam.

Last-last decide tak pi keja je la hari ni sebab letih muntah....huhuhu...
Burn cuti sehari....adehhhh....

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. kecian nya cik zai morning sickness...alamak begitu ke..kalau gitu nanti banyak la benda alah yang akak x makan skrg time ngandung nak kan

    apa pun take care ye cik zai

    ReplyDelete
  2. saya baca tentang gadis china melukis di batang pokok di http://sharetogether13.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sebab tomyam tue pedas kot. jadi pedih ulu hati. lepas nie tak leh makan dah la ek. hihihi

    kak zai kalau nak makan tomyam elakkan makan tomyam merah tue tau sebab perencah dia tajam. nak2 pulak kalau tomyam thai tue. ramai kawan kira dok nasihat.

    ReplyDelete
  4. k.shida...cheq xdak morning sickness tp night sickness...asal mlm ja alah...demam...huhuhu...

    ReplyDelete
  5. kiera...smlm k.zai mkn tomyam putih...x pedas tp mmg xleh nk mkn...x brapa lalu...sj la baby nk gtau dia x suka tomyam la kot

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers