Anugerah | takdak masalah kot sini dia mai masalah kot lain plak

8:34 PM

2nd check-up hari tu result bagus-bagus je kecuali berat yang turun mendadak 1.2kg.
Tapi tadi nurse Klinik Kesihatan Seberang Jaya col bagitau result darah yang 2nd ni tak bagus.
Perrrghhhh....mula ati dup dap dup dap pikir yang bukan-bukan.
So misi dah bagi date appointment.

9 Mei-3 petang jumpa pakar nutrisi
13 Mei-check darah setiap 4 jam sekali(lebih kurang camni kot yang nurse tu terang tadi)
20 Mei-3rd check-up macam biasa

Hambik kau...kena bercuti-cuti la nanti.
Hope masa 13 Mei tu takdak result yang tak ok la.
Tak larat nak kena cucuk dah ni.


You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. haaa..sudah..gula dlm darah tinggi kot tu?? yg amik darah 4x sehari tu BSP. hari tu mmg kena jg mkn betui. jgn bg result lebih 5 (utk pg) dan 7 utk tghari ptg dan mlm). all da best cik zai. kami harap hangpa x kena GDM (kencing manis masa mengandung) mcm kami dgn maneh. amin.

    ReplyDelete
  2. wohohoho...adehhhh...pnya dok pantau gula...jrg minum air bgula pon kena kencing maneh ka?ni msti kes dok kwn dgn maneh ni....hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. kak zai ade kencing manis ke? bab darah nie no komen sebab kira pun prob darah jugak hihihii

    ReplyDelete
  4. xde pong kiera...bl check gula negative tp tang ambik darah tetiba plak result x ok

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers