Pindah rumah baru

10:23 AM

Hehehe...ekceli bukan rumah tapi pindah opis.
Sekarang masih kat building lama tapi 8hb ni department cheq bakal pindah pi bangunan baru selepas segalanya selesai dengan customers.
Dah nak pindah rumah baru makanya kena packing dan angkut segala benda.
Barang-barang R&D bukan setakat paperwork ja tapi dengan segala material...spare part yang berat-berat....sampel yang besar-besar dan banyak.
Takmau mengambil risiko lagi selepas dinasihati oleh doktor minggu lepas terus cheq habaq kat sorang engineer perempuan kebetulan bakal cuti bersalin 18 Mac ni.

Resultnya....cheq direstkan dari kerja berat...hihihihi...lega.
Bukan ja kerja berat...kerja-kerja yang berkaitan chemical dan soldering jugak diberhentikan.
Tapi agak bosan plak bila takleh wat keja-keja tu.
Tak mencabar.
Hope jangan la cheq alami alahan yang teruk.
Setakat ni cuma loya-loya bila naik keta tapi dah sampai umah or opis dah tak rasa apa dah.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Rasa loya2 tu biasa. Kurangkan makan yg bergoreng kalau tidak mesti mahu muntah sahaja. Last2 cuma boleh makan biskut kering aje.

    ReplyDelete
  2. semoga segala urusan dipermudahkan Allah.. take care dear..

    ReplyDelete
  3. azrinna...tu la...stakat ni Alhamdulillah just loya2 ja...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah tahniah kak zai... hepynya kami dengar, siyes nie :D

    kak zai jaga diri bebaik tau. awal sgt lagi nie. jangan lasak sgt. klu boleh waktu bersama dengan suami tue pun jangan kasar sgt. itu apa yg dokte pernah pesan la. sebab kadang kita tatau rahim kita kuat atau sebaliknya. semoga segalanya dipermudah ye kak zai :D

    ReplyDelete
  5. hiasi rumah baru anda dengan lampu hiasan comel...
    layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hiasi rumah baru anda dengan lampu hiasan comel...
    layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers