Xtvt tak rancang

11:18 AM

Ahad...kejadian lepas balik makan cendol.
Dapat mesej dari Aini FDR ajak kuaq pi Bukit Jambul.
I is ok je....no hal.
So set time jumpa.
Suami plak dah ada kat kandang lembu dia.
Semenjak lembu makin banyak ni suami bizi sikit di siang hari nak nengok 'anak-anak' dia makan mandi bagai.
Malamnya suami keja macam biasa so suami tak kisah kalau cheq jalan sana-sini dengan kengkawan janji jaga diri dan maruah sebagai isteri.

Sesampai BJ apalagi....sopim time ah...
Baju yang cute tapi apakan daya size ku besoooO...
Cik Aini leh la dok pilih baju-baju camni.

Abes segala kedai dalam BJ kami terjah masuk plak Mydin cari barang umah.
Gedikkkk nak snap sendiri.
Bergaya dengan baju peplum plus size dari BBlossom Boutique.
Kalau size kecik comey pon ada....so sila la terjah.


 Dan part yang paling heaven sekali bila tetiba mai idea nak buat facial.
Tiap kali janji nak wat facial sesama mesti kantoi...mesti adahal tapi hari ni terus ON ja.
Nek tingkat 4 ke KRYOLAN Kristal Beauty.
Sebenarnya masa masuk situ tak tengok pon harga facial berapa kat luar tapi terus cakap nak buat facial biasa je la...nak cuba dulu.
Lagipon muka cheq takdak masalah sangat pon.
Bila nak bayar tengok resit harga facial normal cuma RM25.Facial kat area umah mak cheq pon dah RM30.
Terkejut sangat sebab normal facial~cuci,scrub,buang black/white head,masker + resdung just RM25.
Kalau camni tiap bulan la leh buat facial kat situ.
Nanti nak try wat facial kolegen plak la.



You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. wahhhh murah la cm tue kak zai. hasil dia cm mana?

    ReplyDelete
  2. facial rm25??nakkkk!

    kak zai, kmi xpenah tau psl brand kasut tu.tp mmg btl sedap pakai.so xsalah la plhn kmi kan? =p

    ReplyDelete
  3. kiera...mmg murah...memang puas ati la...sejam lbh wt facial sj...hehehe

    ReplyDelete
  4. juicy...k.zai pon pestime dgr brand tu dl...bedal ja sbb time tu cr kasut tutup yg selesa kt kaki tak jmpa...bl try ksut tu rs sdp n selesa...trus rembat wlaupon hrga mhl sm mcm jenama2 lain

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers