Movie Marathon

9:21 PM

CNY ni sebenarnya cuti dari 9 Feb sampai 17 Feb tapi kami ada 2 option.
1st cuti direct pada date tu.
2nd keja pada 13 Feb sampai 15 Feb.
Tapi kan cheq dan K.Ros ambik 2nd option tapi kami ubah sikit.
Keja mulai 12 Feb sampai 14 Feb....hehehe...so hari Jumaat cuti balik sampai Ahad lorrrr...dalam erti kata lain cuti 3 hari keja 3 hari dan cuti balik lagi 3 hari.

Bila dah cuti-cuti ni cheq pon buat la aktiviti sendiri selepas kemas rumah bagai.
Time to movie marathon tapi buka berturut-turut la dalam sehari.
Tiap hari satu movie.

1st day~Sabtu

2nd~Ahad

3rd day~Isnin

Yang ni baru taksat ja tadi tengok.Tak suka Sharnaaz...
Esok nak tengok cite apa plak ek?
Errr....Kak Limah plak ke apa yek....


update :-oppps...lupe plak...Jumaat malam Sabtu layan movie Untuk Tiga Hari...muehehehehe....

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. UNTUNGLAAAAAAAAAAAA.KMI CUTI PENAT JAAAA :(

    ReplyDelete
  2. aisey, best laa dapat cuti byk hari, huh...

    ReplyDelete
  3. Caliph Shuriken...cuti byk ari klau p jln2 best la...klau dok umah nek tepu pala otak mcm xleh nk pk

    ReplyDelete
  4. cuti kalau duduk rumah sendiri, kena tinggal sorang pun takpe sebab kita bebas buat ektibiti sendiri kan. kalau kira kat umah mentua segan nak buat itu ini huuuuu

    *kak zai, sebak baca komen minggu lepas ;( kira doakan moga akak dan suami murah rezeki dan dipermudahkan rezeki lagi lepas nie. akak pun jangan lasak sgt tau.

    ReplyDelete
  5. hehehe...dok umah mertua kena jaga adab ckit kiera :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers