LEAN Training | gula-gula dan baucer

9:44 PM


Nampakkan gula-gula atau dalam loghat Utara nya cekelat dan baucer kat atas?
Hasil dari LEAN Training.
Jawab soalan yang di tanya dapat cekelat.
Kumpul-kumpul cekelat....sapa paling banyak dapat baucer.

Oh...baucer tu bukan sebab dapat kumpul banyak cekelat tapi sebab dapat siapkan kuiz nombor-nombor dalam masa 30 saat dan terangkan formula camna boleh selesaikan masalah tu.
Alhamdulillah....walaupon baucer seploh hengget janji boleh tukar dengan barang or makanan.
Eristottle technician dari Filipina tu dapat banyak.RM40 kalau tak salah.
Pastu ada 5 orang lagi yang dapat sebab depa kumpul paling banyak cekelat.
Kalau 6 bijik cekelat tu cheq dah rasa banyak maknanya depa kumpul lagi banyak.
Seri plak tu 5 orang tu.Berlumba-lumba menjawab soklan.

Tak bajet pon nak dapat baucer ke apa tapi masa akhir training tu depa umum bagi baucer so hepi la jugak.
Dapat ilmu....dapat makan free...dapat relax takyah wat keja...dapat pulak baucer.
Syukur sangat-sangat.REZEKI tu walaupon sikit.
Dan yang paling penting TEST hari ni dapat FULL MARK.
Tak sia-sia tak baca buku sebab tidoq awal...hihihihi....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers