Dari Melaka ke Cameron

3:54 PM

Errr...sebenarnya bukan dari Melaka pon tapi dari Penang.
Cadangnya lepas cuti CNY nak ke Melaka umah kakak suami tapi tetiba kansel sebab ayah mertua tak berapa sihat.
Disebabkan saya dan suami dua-dua dah ambik cuti dari 20hb sampai 24hb so kena la ubah plan.
Kang sia-sia ja cuti tu.

20hb kami check-in kat Bukit Merah menggunakan baucer.
Patutnya dapat bilik kat Suria Apartment bersebelahan dengan highway Utara-Selatan tu tapi bila sebut ja nama owner baucer tu pihak pengurusan bagi kami bilik kat Laketown Resort.
Tepi tempat mandi-manda kat Bukit Merah tu.
Rezeki kami....Alhamdulillah.
Bilik luas sesuai untuk family yang ada anak.
Macam kami ni satu katil tu tak terusik la kan.

Pepagi pas sarapan terus ke Cameron.
Mandangkan pi hari keja so jalan nak ke sana lengang je la.
Orang pon tak ramai kat satu-satu tempat.
Mandangkan kami pi berdua so gambar sensorang ja yang banyak.
Petang tu pas sopim bagai kami pon turun pulang ke kampung halaman.
Nak cuti lama-lama ayah mertua kan sakit.Baby Alya pon sakit gak kena campak kecik.
Tunggu Pakcu dan Makcu Alya balik.
Asik nangis ja.Bila orang lain angkat nangis lagi kuat.
Bila Acu yang angkat Alya terus diam.
Alya rindu Acu kot?

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. hoiii ruginyaaa katil lebih tu!!! ptt ajak kami =p

    ReplyDelete
  2. juicy...bwh katil single tu ada katil tarik lg tu...klau rmai2 okla

    ReplyDelete
  3. Bila lagi nak honeymoonkan Zai... masa cuti panjanglah ambik peluangkan...heheh

    ReplyDelete
  4. akhirnya tertebus dan terhanimun jugak. heeeee

    ReplyDelete
  5. Hohoo..bestnya bejalan2 :-) tmpt cejuk2 d musim ujan cejuk2 nih mmg best kot..

    ReplyDelete
  6. Hainom...kami x penah honeymoon lg...ni la cuti ptama jln jauh2 sjak kwen

    ReplyDelete
  7. kiera...hahaha...tau xpa kiera...pyh dpt hbby rajin sgt2 keja smpai xmo cuti

    ReplyDelete
  8. liyza...hehehe...cdgnya bln dpn nk nek genting plak :p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers