Check Jaundis

8:42 PM

Tak tau la nak cakap lagumana.
Asal dok umah mertua ja asik-asik tanya Maksu...asik-asik tanya Maksu.
Cheq pon heran pasaipa depa asik rujuk kat cheq ja....haaaaiiiish...
Sampaikan nak boh nama baby pon suruh Maksu pilih tadi masa nak isi borang pendaftaran.
Ingatkan abang Abu dan kak Fauziah dah pilihkan nama yang cheq bagi tapi depa taktau nak pilih yang mana satu.

Last-last cheq pilih nama Alya Adriana untuk baby baru ni.
Tengahari 'misi' mai cheq baby Alya dan ibu.
Oppps...baby Alya ada sikit kuning la so mak mertua mempertanggungjawabkan Maksu dan Paksu Alya bawak baby Alya check jaundis kat klinik.
Pestime dukung baby baru lahir bawa jauh-jauh.
Maksu yang sempat snap pic dengan baby Alya

Merasa la perasaan berdebar-debar masa 'misi' nak ambik darah baby.
Kesian...syahdu...wuuuuu....
Menangis kuat gak baby time tu.
Jenuh gak Maksu pujuk.Alhamdulillah jaundis baby Alya tak tinggi sangat.
Esok 'misi' soh pi check lagi....hehehe...praktis siap-siap.

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers