Back to school!!!!!

9:37 PM

Hahaha...cuti lama sangat ujung tahun haritu tetiba masuk balik keja 3hb terkejut kena mula undang-undang baru plak kat bangunan baru.

HoHemGi *_*
Terkejut masa depan pintu masuk tu.
Gara-gara tak baca abes email sebelum cuti.
Dapat kunci loker baru dan dapat kasut sekolah baru pree.

Tadaaaaa....putih bersih tak kasut sekolah cheq...hehehehe...
Siap ada lubang-lubang untuk ekon kaki...kih...kih...kih...
Kasut ESD 
Depa habaq ngikut kehendak customer kena pakai kasut neh.
Dan part yang paling bessssh sekali semua pekerja termasuk pekerja kantin kena pakai kasut ni.
Masa ni leh tengok gelagat orang keja opis yang pi keja dulunya hari-hari pakai heel....pakai kasut itam ala-ala orang keja gomen....smua kena pakai kasut sekolah ni.
Tengok atas sikit punya segak blouse skirt kemeja slack bagai tapi sekali tengok kasut terus rasa nak gelak.
Biar semua merasa kan...kan...kan...
Kalau tak asik-asik pekerja yang terlibat dengan production ja yang kena perubahan itu ini.
Kali ni semua kena....bagussssssssssssssssss......



#time dok kat kantin leh tengok la gaya kasut sekolah yang wallah... :p

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers