1st day 2013 | Melawat baby hujung tahun

7:56 PM

Assalamualaikum

Semalam masih mood cuti so takde wat pape pon kat umah.
Tetiba dapat mesej dari member FDR cakap nak melawat baby Masita yang ke -4.
Hebat kau Mas....dah 4 anak kau.
Yang untungnya baby no 4 beliau gegirl yang lahir pada 30 Dec 2012.
Jangkanya 14 Jan 2013 baru nak deliver.
3 anak Mas sebelum ni boys so bila dapat girl hepi tak terkata la.
Baby yang belum bernama....

Dah pi melawat tu bawak la buah tangan untuk kegunaan ibu dan anak.
Baju,bedak,syampu tu dah selalu sangat orang bagi so kami bertiga belikan beg untuk Mas isikan barang-barang baby untuk bawa berjalan nanti.
Ini pon jenuh melilau mencari tapi asik tak berkenan ja.


Inilah aktiviti 1st day 2013 :)

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. kita lawat baby orang, nanti orang lawat baby kita. ewah gitu.

    ReplyDelete
  2. kan. dari bg yg dh byk dia ada .hihihi

    ReplyDelete
  3. kiera...bg bnda yg jrg org bg br lain ckit

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers