Team Building | Jerejak

12:06 PM

Team Building | Jerejak


Assalamualaikum


26 Nov 2012...Isnin.

Department buat team building(TB) kat Jerejak tapi ada plak suara-suara sumbang dari dept lain cakap asik-asik Jerejak.Takde tempat lain ke?


1-Kalau taktau sebab apa dept kami buat kat situ takyah dok kondem sangat.
2-Kami konsider sama pada team dari Singapore yang mai dari hari Selasa ada meeting bagai kat Penang pastu postpond balik Singapore hari Selasa pepagi so adalah lebih baik kami buat dekat kawasan yang dekat-dekat dengan hotel aja dan ada yang menginap di pulau malam tu so pepagi esok ambik bot mula balik ke tanah besar dan terus ke epot.
3-Ada team yang petang tu terpaksa balik ke opis sebab ada konferen.Abes game pukul 3 petang terus ambik bot balik 3.30 petang dan masuk opis tuk konferen.
4.Pestime nak buat aktiviti lasak.Selalunya just bersukaneka ja.So kita try dulu kat tempat yang paling dekat.
5-Alah...bukan suruh kau bayar pon kan?Dept yang nak bayar so apa sebok-sebok pasal dept orang lain?


Kan dah panjang jela-jela membebel....hahahahaha....Macam biasa la...kalau tak memosing tu bukan saya dan K.Ros....hik...hik...hik...Malas nak cerita...just layan je gambar.


Buat potoshoot kawen mesti lawakan?


Memasing bergerak untuk berlepas


Sempat main congkak dengan Dr. Hng...beliau pestime main congkak dan beliau menang


Rengangkan urat saraf dulu sebelum jungle trekking


Perjalanan pon bermula


Kami yang kepancitan akibat tak bersarapan


Tunggu turn nak melalui suspension bridge


Siap patah balik berlakon melalui suspension bridge sebab nak ada gambar...kah...kah...kah...


Weeeeeeeeeeeee......flying fox


K.Ani yang hebat ber wall climbing.Sat ja dia rabat.


Macam ahli bomba profesional la kak....cayalah....


Jom kita pulang....


Berakhirnya sebuah team building


You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. waaa...bestnya! sukaa sukaa..tak pernah sampai lagi Pulau Jerejak..

    ReplyDelete
  2. cik puce...k.zai kali ke-2 tp x kesah la...jnji free...hahaahahaha

    ReplyDelete
  3. NI SEMUA XTVT KT PULAU JEREJAK KA?MCM BEST JA??? KENA BAYAQ DAK SMUA YG MAIN2 TU?

    ReplyDelete
  4. juicy...smua kena byq...ada mcm2...kayak pon ada...memanah...paintball...tapi kami just ambik jungle trekking,flying fox,wall climbing n repelling ja

    ReplyDelete
  5. kiera...xdak apa pon kt sana...klau ada event ok la

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers