Cuti lama tapi tak kemana-mana

12:29 PM

Assalamualaikum

Bulan doblas ni banyak sungguh cuti.
Hari tu coti 2 hari sebab arwah nenek ninggal.
Pahtu cuti lg 2 hari sebab Kismes.
Ni plak coti 2 hari sambung dengan shutdown new year total jadi 6 hari.
Kamis depan baru setat keja balik tapi *______* tak jalan mana-mana pong.
Maybe dok umah je la....tak pong just balik umah mak or mertua....wuuuuuu....
Suami tak coti makanya dok jela kat sini.


'Dah tau suami tak coti watpe ambik coti?'


Bukan sesaja nak ambik coti tapi nak clear coti yang ada.
Ada belen lagi 2 hari nak kena clear...kalau tak clear nanti burn camtu ja so bek ambik coti.
Lagi 20 hari kita bawak ke tahun depan plus coti tahun depan 20 hari +++ kot-kot ada emergency case kan...so leh la ambik coti terkejut tergempaq.

Ermmm...bila coti bosan la plak sensorang kat umah....wuuuuu....
Nak buat apa ek?

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers