BATA | 1 untuk dia, 1 untuk aku

9:23 PM

Assalamualaikum

Baru beli kasut BATA.
Hehehe...update kat belog buat macam kasut BATA ni mahai sesangat.
Cheq ni jenis kalau suka pakai satu-satu benda cheq akan pakai sampai rosak baru ganti yang baru.
Macam handbag....emmm...tak dak koleksi sebenarnya.
Pakai sampai rosak...buang pastu beli baru.
So sekarang ada 1 handbag(hantaran), 1 beg silang(beg keja) dan 1 beg galas yang leh galas tepi dan belakang(beg pi kelas).
See...cheq memang takdak koleksi macam orang lain.
Tak reti beli banyak-banyak dan pakai tukar-tukar.

Kasut plak...cheq dulu-dulu dari zaman belajar dok Keyel suka beli kat Vinci.
Tu pon tiap semester baru beli satu kalau tak salah.
Selagi boleh pakai...pakai sampai rosak.
Bila dah keja...mula-mula pakai sport shoes.
Pastu sebab selalu masuk lab tukaq pakai ladies safety shoes.
Sebab asik dok pi mai pi mai jalan sana sini sekarang ni nek tangga turun tangga so bertukar plak pada ladies flat shoes.
Dah pi keja ala muslimah takkan nak pakai sport shoes plakkan?
Macam tak kena ja.
Dan semalam telah membeli 2 pasang kasut BATA.
Satu cheq dan satu untuk suami.

Kalau sebelum-sebelum ni suka beli jenama HAWK EYE...semalam saja la cuba BATA punya.
Sedap plak bila pakai so terus rembat dan terrembat gak untuk suami pakai pi kedai.
So kita tengok plak brapa lama cheq leh bertahan dengan kasut BATA ni.
Sandal jalan-jalan cheq yang sebelum ni tahan 5 bulan so kali ni brapa lama plak ye....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. sama mcm kira. klu dh pakai satu barang tue pakai sampai lunyai. hihi. skang kira pun suka pakai bata sebab tapak dia lembut, selesa hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers