Salam Maal Hijrah

10:11 AM

Assalamualaikum

Pagi ni pi keja macam biasa.Tengok jalan lengang ja.Pasaipa ek?
Lama dok pk pk baru teringat hari ni kan Maal Hijrah.
Gov kompem-kompem cuti kan?
Pastu hat swasta or kilang-kilang area Bayan Lepas ni setengah ada yang cuti ada yang tak.
Kilang cheq keja tak cuti pong :(
So hari ni marilah berkerja macam biasa.

Semalam masa orang sibuk-sibuk nak baca doa akhir tahun cheq kat klinik tapi sempat gak balik rumah sebelum Maghrib.
Setahun yang lalu baca doa akhir tahun dalam bas waktu nak bertolak ke Madinah.
Teringat setahun yang lalu.Sambut Awal Muharram di Kota Madinah melawat Masjid Nabawi,kubah hijau dan menziarahi kubur baginda dan sahabat-sahabat serta memasuki Raudhah....sronoknyaaaaaa......
Tahun ni?Kena keja lorrrrr.....dah la demam(kejap panas kejap sejuk) plus kedua-dua telinga bengkak akibat panas dalam so kurang cikit nikmat pendengaran.

Esok lagi sehari kena keja.Nape tak cuti walaupon sakit?
Cheq dan kak Ros kena gilir-gilir cuti.
Kang ada plak keja yang pending so terpaksalah beralah.
Senin lepas masa demam teruk tu cheq dah cuti dah pon so kali ni tak dapat la.
Tengok next week plak nak cuti hari apa plak.
Ada lagi 10 hari PTO nak kena clear sampai ujung tahun ni.
Kalau tak burn camtu ja.

K lah...mau kemas-kemas meja sat.
Satgi nak pi bangunan baru plak tengok keja apa ada kat sana......daaaaaaaa......

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. kak zai pi medical check up tnye pasai pa slalu sgt demam. risau la

    ReplyDelete
  2. kiera....tu la...doc soh mkn ubat yg last ni tgk cmne...klau x ok gak dia nk bg surat refer spital plak

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers