OT

11:44 PM

Assalamualaikum

Pagi tadi pi OT.Oh...hari ni takdo kelas so marilah pi OT mulakan eval baru plak.
Mula-mula malas nak pi OT neh.
Ingat esok je la pi sebab dabel tapi baru tingat yang Penang Bridge tutup mulai 1 pagi hingga 10 pagi 18 Nov 2012 bersempena Penang Bridge Marathon 2012.
So paksa diri pi jugak....tu pon dah dekat pukul 9.30 pagi baru sampai building baru.

Hari ni K.Ros pon OT gak.Kami kenduri nasik.
K.Ros beli 3 bungkus nasi kandaq dan cheq plak beli 3 bungkus nasi lemak.
Tak bajet pon....just beli untuk cheq,K.Ros dan Maksu tup tup Maksu plak tak mai hari ni so kami dua jela dok melantak nasi tu sampai tengahari.

Dah petang sikit badan cheq kembali panas rasa nak demam balik.
Baru je kebah dah demam balik.
Maybe sejuk sangat-sangat kat building baru sampaikan cheq tak tahan.

Sekarang ni dah 2 kali mandi dah pon.
Panas kepala yang amat sangat.
Betoi-betoi nak kena masuk spital ke ni?

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. eval tue menda ape kak zai? kami xmkn nasi kandaq wuuuu ritu pak mentua suh nadh bawak kami sengeh jela hahahaha :p

    ReplyDelete
  2. kiera...eval tu evaluation...mcm projek br nk up so buat eval dl tgk ok ke dak sblm release masuk production

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers