Cucu ke-13 Hajah Besah

2:30 PM

Assalamualaikum

Alhamdulillah petang semalam sempat menziarah cucu ke-13 Hajah Besah a.k.a Hajah Siti Fatimah.
Oh...dah 11 hari dah menjenguk dunia tapi Mak Teh nya tak tau pon.
Dah lama tak balik umah mak punya pasal.
Hari Sabtu tu tak pi ziarah sebab dah dekat Maghrib....tak elok nak singgah.

Meh nak tunjuk gambar kami sekeluarga full.
Selalunya mesti tak cukup korum time raya tapi time kenduri hari tu semua ada.

Berdiri belakang :- Adik, abang no. 2, abg no. 3, abang no. 1
Berdiri tengah :- Anak 1st abg no.1,  k.ipar no.2, suami, Hajah Besah, saya, k.ipar no. 3, k.ipar no.1
Duduk belakang :- Anak 1st abg no. 2, anak ke 4 abg no. 1, anak 1st abg no.3, anak 2nd abg no. 1
Duduk depan :- Anak 3rd abg no.3, anak 2nd abg no.2, anak ke 4 abg no. 3, anak ke 5 abg no.1, anak ke 6 abg no.1, anak ke 3 abg no.1
Sorang lagi anak ke 2 abg no.3 telah menemui Ilahi setengah jam selepas kelahirannya akibat lemas.
 Dan inilah cucu ke-13 Hajah Besah.
Anak abang dan kak ipar no. 3.
Nur Izara Darlina Zulkarnain.

Comey sangat.
Time pi semalam dia tido jek.
Tengok pic dalam enset abang gambar Izara comey je bila buka mata.Suweeeet tapi lupa plak nak 'birukan gigi' ke enset saya.
So terpaksa la uploadkan pic baby tengah tido neh.
Lenkali kita snap lain ek.



#Emmmm....mula la tingin nak anak sendiri tapi belum ada rezeki.Takpe...Insyaallah akan ada rezeki dari Allah tu yang penting berusaha dan berdoa....Betul tak?????

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. comeynyaa...nama pon..ermm ermm..sweet gituuu..ehee

    ReplyDelete
  2. sama la kita kak zai tingin nak ada ank sndiri tp Allah blm bagi rezeki. tgk mama mentua yg eksaited dgn baby maklong lagi buat rasa teruja nk kasi dorg cucu huuuuu

    ReplyDelete
  3. Ayiena...mmg comey...tu la...nama dia bkn main

    ReplyDelete
  4. kiera...wuuuu....sedih...mak asik tnya ja...x lekat lg ka?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers