Cerita baby baru saya

9:00 AM

Assalamualaikum

Saya dah ada baby baru.
Emmm...suci bersih.Ala...baby mesti la suci bersihkan?

Kamis lepas dapat berita yang memang dah kompem baby kami nak keluar...
so Jumaat 23 Nov 2012 suami terus la ke tempat yang berkenaan pi ambik dia.
Kalau di telek-telek ini macam hadiah dari suami untuk saya la bersempena 3 bulan perkahwinan kami hari Jumaat lepas.Kunun la kan :p

Balik dari keja Jumaat lepas dok tercari-cari gak baby saya tu tapi tak ketemu.
Suami tak pulang-pulang bawa baby jalan ke mana tah.
Sedeyyyy.....mesej suami yang bukan-bukan.


Pepagi Sabtu suami hulurkan kunci pastu bawa ke balkoni tunjuk yang mana satu.
Emmmm....yang itu....sukanye >_<




Tunjuk kunci je dulu ek :p
So pepagi Sabtu tu maka saya pon merasmikanlah baby saya iteeeeeewwww ke kelas.
Teruk betul la....plastik pon tak buka lagi maka pepagi yang dah lambat tu baru terhegeh-hegeh nak koyak plastik.Tu pon sempat koyak kat tempat driver ja.
Malu tau nak pi isi minyak bila plastik kusyen pon tak buka lagi.
Tebai muka -_-

Hihihi...ini bukanlah hadiah perkahwinan sebenarnya...tak terpikir nak dapat macam ni....kalau ikut-ikut suami cakap nak belikan gelang kaki emas tapi tah nape suami tetiba cakap nak belikan keta baru untuk saya lepas saya eksiden malam raya haji pertama hari tu.
Saya melawak la kata tak kisah pon...nak beli pon takpe tak beli pon takpe...keta baru ke keta second ke saya terima.
Ingatkan memain tapi betul-betul suami belikan.

Rasanya orang lain yang beria-ia nak beli keta...nak beli keta tapi sampai kesudah tak beli pon.
Saya plak tukang survey keta kat sorang lagi kawan tup tup saya dapat keta sebijik keta cam yang di survey tu.
Tak sangka sungguh.Keta ni idok la yang hebat-hebat....biasa-biasa je.Keta mampu milik bagi mereka yang berkerja biasa.
Orang dah bagi saya ambik la kan...saya terima dengan rela hati....ahak....



#Ahad...bawa mak rasmi keta baru pi kenduri....lalalalala.....

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. wahhhh lepas nie senang la kan nk gerak ke mana2 ada keta sndiri hihihihi... keta pe kak zai?

    ReplyDelete
  2. kiera....skrg ada 3 bijik keta...keta k.zai dh siap repair...syg nk jual

    ReplyDelete
  3. juicy...anak ikan juicy lg best rsnya

    ReplyDelete
  4. syok la dapat keta baru...saga, persona, waja,preve...mana 1 nie..

    ReplyDelete
  5. k.shida...keta mampu milik ja pon...x mahai

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers