Besday | Maaf Maksu kami terlupa

9:00 AM

Assalamualaikum

Selasa lepas saja la wat suprise besday kat yana n fieda masa keja.
Tak kuaq mana pon just buat suprise kat building baru time lunch.
Kongsi dengan kak Ros order kek ni dari budak production.
Mantap budak tu.Siap buka kelas ajar orang lagik.

Kek besday lain dari yang lain

Ini la 2 orang member yang sambut besday bulan 11 ni.
Sorang baru lepas...yang sorang akan datang.
So kita sambut sekali arung la ek....

Bergambar la bagai nak rak sebelum depa potong kek.
Posing sana posing sini.

Tup tup baru tersedar yang terlupa sorang lagik sambut besday bulan 11 gak.
Kena plak date yang kami buat hari selasa tu besday beliau.
Terus panggil ajak celebrate sekali.

Sori la Maksu....nama maksu takda atas kek.
Jangan kecik ati no....
Fieda...Yana...Maksu
 Nak tau nape cakap kek besday lain dari yang lain?
Ni ha...









|
V

Kami order kek batik...hahahaha....
Saja la nak buat kelainan sikit.
Walaupon yang makan tu 10 orang tapi tak abes pon sebab kek ni padat dengan roti meri dan coklatnya.
Makan sikit pon dah kenyang.
Berbaloi-baloi siap tapau tu....hehehehe....

Untuk ampa bertiga....Hepi Besday....Moga hidup dilimpahi rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat....Amin....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. Dapnyer kek batik , berzaman dah xmakan kot..

    ReplyDelete
  2. Yanty...sm la...dh bzaman x mkn gak ni...sj tukar selera

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers