Barang yang hilang harus dikenang

10:27 PM

Wah tajuk...bukan main...hehehehe...

Eh..jap jap...kena serius ni...serius ok...serius....
Tarik napas....lepas...tarik napas...lepas...

Hari ni ada big issue kat opis.
Barang customer return(CR) nak buat investigate ilang sebelum siasatan bermula.
Ha...acane tu nak buat.
Yang dikatakan bertanggungjawab memegang barang tu buat kali terakhir adalah K.Ros.
Cian K.Ros sebab dia pon tak hengat CR yang mana satu.
Kami ni bukan lah orang yang nak investigate tapi jadi perantaraan nak sampaikan barang tu pada tuannya yang berhak.
Biasalah kan...bangunan lama dan baru jauh-jauh.
Semua barang akan sampai kat bangunan baru.So kami yang hari-hari dok ulang alik pi sana sini di amanahkan tuk sampaikan barang tu.
Masalahnya....kami sendiri tak hengat yang mana satu sebab banyak sangat.Nak-nak plak benda tu dikatakan wujud pada 29 September 2012.
Dah sebulan lebih dah pon.Dah tak ingat mana satu.
Bukan keja kami nak kena ingat setiap benda CR CR neh.Banyak lagi benda dalam R&D yang nak kena handle.

Memusing-musing K.Ros pi mai pi mai cari barang tu tapi tetap tak jumpa.
Adussss...time-time ujung tahun nak sign PPM ni la dok wat ilang bagai.
Kang tak pepasal tak naik gaji plak tahun ni.
Depa pon takkan dah sebulan lebih baru nak highlight.
Dalam masa 2 minggu benda tu wujud awat tak tanya awai-awai?
Leh la kami dok ingat benda mana satu.
Dah kena katok dengan big bos dari US baru nak kelam-kabut.

Esok misi mencari akan dilancarkan sekali lagi oleh kami berdua.
Nak cari tracking number kat dokumen keluar masuk barang bangunan lama dan baru tu kot-kot mana la tau keajaiban berlakukan?
Dah hantaq pi investigate dok kata ilang.
Moga-moga jumpa la.


#satgi nak tidoq nak recall balik semua kot-kot termasuk dalam mimpi :p

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. laaaa ciannya kat kak ros tue xpepasal je tue yg ssh pegang amanah org kan. sama mcm kami surat ilang je cari kami =.=

    ReplyDelete
  2. tu la kiera....kdg2 tu bnda dh bg tp depa letak merata2 so dok slhkn org len

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers