TB | 2nd time jungle trekking

9:30 AM

Isnin...26 Nov 2012 Mid Power & High Power Automotive department buat Team Building(TB) kali ke-2 untuk tahun ni.
1st hari tu masa kat Hard Rock Hotel.
Kali ni baru la depa buat aktiviti lasak sikit.
Yang sebelum-sebelum ni kalau TB mesti main ala-ala sukaneka ja.
Kali ni ada jungle trekking, wall climbing dan apa ke nama yang satu lagi pon tak tau.

Ini papan tanda nak ke tempat bermula trek tapi kami jumpa selepas abes jungle trekking.

Kami bermula dari tepi pantai tempat tamatnya trek TRAIL RAZAK dan berakhir kat tempat bermulanya trek TRAIL RAZAK dan terus ke SUSPENSION BRIDGE & FLYING FOX.
Anak panah menunjukkan tempat kami bermula dan tamat.
1st time cheq jungle trekking masa darjah 6 lepas UPSR memanjat Bukit Bendera.
Cer bayangkan dah berapa puluh tahun tak buat aktiviti lasak camni.
Starwalk pon dah 2 tahun cheq tak join.Marathon apatah lagi.Mesti pancit punya.
Nak-nak plak jungle trekking kat Jerejak ni kena panjat bukit dekat 30 minit dan 15 minit menuruni bukit.
So leh agak dak yang cheq akan pancit dipertengahan jalan.

Ya....cheq memang dah pancit dan hampir-hampir pitam.
Muka dah pucat.
Bos siap snap pic lagi time rehat tu.
Dia tunjuk siap kata 'U punya bibir dan kulit muka dah sama kaler...i kena touch up nanti time nak edit'
Amboi....sempat lagi dia dok melawak time cheq kepenatan tu.
Naseb la K.Ros bagi coklat untuk tambah tenaga.
Dapat la cheq meneruskan perjalanan memanjat bukit.

#Errr...nanti la cerita lain.Bahan tak banyak dan malas nak edit.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. ha nih la punca ampa dok penat n letih xlrt smpai muntah2 kot~kan3?

    ReplyDelete
  2. kiera...hehehe...sila...sila...senyap sunyi ja nti dok sn

    ReplyDelete
  3. Liyza...hahaha...tu la puncanya :p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers