SMS je ma....

12:51 PM

Semalam cakap dengan bos Sabtu ni ada test praktikal AUTOCAD.
Takdak soklan objektif subjektif isi tempat kosong bagai.
Kena buat design ikut soklan.

'Camne ni camne ni i mana familiar sangat dengan software tu?'

'Oh...apa susah...taktau nak buat apa u SMS je ma....nanti i bagitau macam mana nak buat.'

See....bos sangat prihatin ok.
Dia mau anak buah dia lulus dengan jayanya.
Hari ni buka email tengok bos dah emailkan manual AUTOCAD yang senang nak paham.
Lagi senang dari MANUAL yang INTI bagi.

Syukur sangat dapat bos yang prihatin camni.


You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. Ju..tolong la ajaq...huhuhu...

    dl ambik akaun x bljq bnda ni...lani msuk engineering br padan muka

    ReplyDelete
  2. Kiera...Alhamdulillah sgt2...bos best wlaupon depa cina

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers