Raya orang bujang

1:48 PM

Eh...kata dah nikoh.tetiba plak kau jadi bujang.

Wuuuu....raya haji tanpa suami di sisi U_U
Baru nak feeling-feeling romantika di amor nak raya sesama.
Semalam suami balik dari keja mai umah mak.
Dok sembang-sembang dengan suami sebelum nak tido tup tup gitau kata nak kena balik umah mak dia ada hal nak kena buat kat sana.
Tak dapat la nak hekot sebab mak dengan adik ja pon kat umah ni.
Cian plak.
Dah janji esok nak pi sembahyang raya sama-sama.

Jadinya pagi raya menumpang kaseh anak-anak sedara je la.
Tu pon kejap ja pon.Depa nak balik umah tok satu lagi.
With Nur Isma Aqilah

Pepagi raya sempat lagi buat rempeyek.
Makan panas-panas rasa ummmmph...


Dan tak lupa gak ketupat jagung di cicah rendang ayam kampung.
Terasa so so ja kat rendang tu.
Apatah yang kurang.Ke sebab dah jarang masak so dah tak reti nak bajet kot?

Tu je la wat masa ni.
Lepas solat Jumaat tak tau apa plan.
Tengok la camna.Nanti kita update lagi ye.
Selamat Hari Raya Aidiladha.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers