Kelas...kek dan Mekdi

10:09 PM

Sabtu macam biasa ada kelas.
Balik dengan drawing dan segala perkakasan projek.
Penuh beg sampai senget sebelah bahu ni.

Tala balik umah mak.
Lama gila tak balik.Balik pon semata-mata nak anta kasut stoberi beli kat Kemren hari tu.
Mak pesan kasut camtu.Nak pakai dalam umah.Lantai sejuk.

Kalau kat umah mak buat apa lagi kan kalau tak makan.
Masak simple-simple pon sedap berselera.
Terlayan FB tengok kawan tu buat besday anak beliau setahun.
Ajak time tu gak so memang tak dapat la kan sebab perut dah full house.
Dah takleh masuk dah pong.
Dok berbalas-balas komen akhirnya dapat kek sepotong.
Ambik masa OTW nak balik Seberang Jaya.

Mekdi tu bukan beliau yang bagi....hehehehe...
Masa dah nak sampai kat umah tetiba nampak signboard Mekdi dan otometik tangan ni tak kona stereng ke kiri.
Terus tekan minyak straight ke depan belok masuk drive-thru mekdi.
Tetiba plak leh termengidam nak makan mekdi tengah-tengah malam =.=''

Dan kedua-duanya dah selamat memasuki perut.
Mekdi malam tu gak la perabih.
Kek plak esok paginya baru makan.
Ate nak makan dua-dua memang tak mampu la kan.
Syukur Alhamdulillah dengan rezeki yang ada.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. kek tue nampak sangat sedap la kak zai. #Nanges

    ReplyDelete
  2. kek tu mmg sedap n syg nk mkn...hahahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers