Hari tak buat keja

3:12 PM

Heaven gilesssss....

Dari pagi tadi sampai la sekarang setakat jam 2.49 pm waktu yang terpapar kat screen komputer ni satu keja pon tak buat.
Malas yang amat sangat.
Keja kat building baru ada tapi pemalas nak pi sana....huahuahua...

Hujung-hujung tahun camni biasa la selalu memang takdak keja sangat.
Boleh la kau nak clearkan cuti tahunan yang ada.
Cuti ada 27 hari lagi.Ada lagi 12 hari cuti yang wajib di clear kan...takleh simpan ke tahun depan.
Balance 15 hari simpan untuk tahun depan kot-kot nak pi Mekah sekali lagi ka kan so takdak la nak berhutang cuti bagai....hehehehe....

Urmmmm....ngantukkkk...Ni pon baru balik dari makan pizza hut Chin Ho banje.
Bila tanya sebab apa belanja dia cakap sebab banyak tolong dia wat keja.
Iskkkh....macam tak masuk akal ja.
I dah la selalu sangat cuti....errrr....selalu tolong dia ka camtu?

Kalau tau camni i bawak drawing project settle kat tempat keja..ahak....
Leh la mintak tolong depa ukuq komponen nak guna kat drawing tu.

Errr...bila tak buat keja mula la pk macam-macam plan.Ingat plan nak tidoq kat Bukit Merah.
Ada 2 baucer tak guna lagi.Kang expired wat rugi ja.
Bila ek?Bila ek?

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. perghhhhh byk gila cuti. kira nie pening pk kawen tp takde cuti. gov takde sediakan cuti tuk kawen kena pkai cuti rehat huuuu

    ReplyDelete
  2. oho...k.zai hr tu kwen company bg cuti 5 hr...pastu smbung dgn shutdown ry n cuti keja biasa cmpur2 jd 20 hr cuti kwen...hehehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers