Dialog-dialog spontan di opis

7:11 PM

Situasi 1 :-
Tengah jalan baru lepas collect kertas kat mesin potostet.


Big bos(cina) : Aku nampak hang lain macam ja lepas kawen ni.

Pengantin baru : Lain apanya plak?

Big bos : Lagi 8 bulan 3 kot?Eh...silap...4...

Pengantin baru : 3???4????Apadia?

Big bos : Dapat anak kembar.

Pengantin baru : Kalau kembaq saya pon mau.Doa-doakan lah...(berlalu pergi sambil senyum....tah pape la bos aku neh)




Situasi 2 :-
Tengah dok diskas-diskas dengan sorang engineer pompuan(cina) tetiba beliau tanya.



Engineer P : Semalam u cuti...morning sickness ke?

Pengantin baru : Takde la...demam je.Belum ada apa-apa lagi.Maybe tak     biasa penat sangat kot.Dulukan i stay dengan mak.

Engineer P : Oooo...i ingat sudah ada.Kalau ada bagus la.

Tetiba sorang engineer laki menyampuk.

Engineer L(cina) : Begitu cepat meh sudah ada?

Pengantin baru : Eh..mana ada....

Engineer P : Kalau ada pon takpa ma....

Engineer L : So productif....active...hahahaha....

Engineer P : Barang baik memang la macam tu.Barang tak bagus ja tak productif.

Pengantin baru : Hahahaha...apa-apa je la ampa ni...over dari aku plak(terus blah)...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. hihihi biasa la tue. kira nie belum nikah lagi dah sebok depa usik itu ini layan jela hihihi

    ReplyDelete
  2. kiera...kan?jenuh nk melayan...sini plak engineer byk laki...mcm2 depa tnya

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers