Bebelan hari kamis

11:30 AM

Assalamualaikum

Hari ni dah Kamis ye?
Cepatnya masa berlalu.Esok Jumaat pastu lusa Sabtu kelas....stressss @_@

Minggu ni banyak keja kat building baru so sempat la jumpa kawan-kawan kat sini.
Yola...setengah kat building lama...setengah kat building baru...mana sempat nak jumpa.
Kalau cheq pi building baru pon just anta dokumen kat finance dan issue request baru untuk REL dan FA...test level 2 automotive part je pon(kadang-kadang).
Bila dah jumpa tu depa dok riki-riki la cerita di sebalik pernikahan cheq.

Oppssss....depa taktau cheq buat belog tu sebab depa tak tau cerita.
Depa kata tup tup mai jumpa sua kad kawen ja mintak sila pi kenduri....hehehehe...
Ura-ura kata cheq dah bertunang pon depa tak dengaq.
Terkejut tergempaq punya kes.

Lepas ja cheq kompen nak pi Mekah tahun lepas cheq terus tutup cerita bab-bab boipren neh kat depa.
Malas nak crita.Dok dengaq depa crita bab rumahtangga je la.
Kiteeeew kan anak dara lagi masa tu....mana leh nyampuk.
Kang depa kata kiteeeew terrer bab-bab cenggitu plak :p


Depa tanya apa yang best bila dah kawen neh?
Eh...tanya kiteeew plak.Malu tau bila tanya cenggitu =.=
Awak awak kan dah kawen....mesti tau apa yang beshhhh tu.
Mana leh cerita kan....kang tersasul tercerita aib suami kang dosa plak kiteeeew....hik...

Alhamdulillah....hidup kami masih bahagia dan doa-doakan la kami bahagia hingga hujung nyawa.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. betul tue kena hati2 nak cerita nie sebab takut terbukak aib sape2 kang tak pepasal dpt dosa free huuu..

    *tak nak doa smpi ujung nyawa. nak doakan smpi syurga Amin

    ReplyDelete
  2. sekarang nie memang masa cepat berlalu, dh nk cuti dah kan..kita suka mdengar org bercita dr bercakap he3..takut byk lak yg tersasul

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers