3 hari yang memenatkan

4:33 PM

Lama menyepikan diri.
Ceh...kunun lama sangat-sangat la tu.Takdak maknanya.
Macam ramai sangat peminat i dok baca belog ni....hak...hak...hak...peminat tu :p

Jemaat lepas ke Lost World of Tambun kat Ipoh.

 Balik dalam pukul 8 malam camtu.

Sabtu plak ada exam AUTOCAD.
Alhamdulillah....dapat draw dengan jayanya 13 drawing yang SIR bagi.
Balik dari exam terus ke Tesco cari barang dapur.


Ahad pepagi subuh sepe'i bertolak plak ke Cameron dengan kengkawan.

Sampai umah dekat pukul 11 malam.

Memang penat gila la 3 hari tu.

Mana suami???
Suami izin gi jenjalan dengan kawan-kawan janji setel semua keja umah serta makan minum.
Bangun pepagi buta masak untuk suami siap-siap sebelum pi seronot-seronot :p
Bila balik suami tak bising la kan?
Pastu beli plak sama adil nak bagi kat umah mak dan mertua.
Terer tak?

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. wahh..bestnya bley p jenjalan ngn kwn2 lg~hee..untung dpt asben sp0rting..

    ReplyDelete
  2. egtkan p dengan suami skali..hehe...syok la suami spoting moting

    ReplyDelete
  3. Puan Liyza...ms mnta izin ingat dia x bg tp Alhamdulillah la suami izin...seronot sgt

    ReplyDelete
  4. azita...eh...k.bit x ajak ke?hik3

    ReplyDelete
  5. k.shida....hehehe...suami xdak cuti...bini dia ni cuti belambak so plan cuti sndiri je la

    ReplyDelete
  6. apesal tak sekali harung je lost world n cameron tuh???

    ReplyDelete
  7. hihihihi... kami pun xpenah pi lost world.

    ReplyDelete
  8. juicy...xleh skali harung....ada exam hr sbtu

    ReplyDelete
  9. eh...kiera org perak pon x penah p lost world???

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers