Nikah Kahwin | Seronok tak kawen?

10:23 PM

Nikah Kahwin | Seronok tak kawen?

Assalamualaikum

Hari ni mengusung beg plastik yang berat penuh dengan cake in jar ni.
30 tu....mau lenguh gak tanya bawa kek ni dari parking nak ke opis.
Bagi pada semua Mid Power team.

Ada extra bagi la kat Big Bos si Dominaque yang jarang nak tegur anak buah.
Perangai orang Itali memang camtu kot? Dulu si Paul tu ramah tamah la plak sampai tak larat nak sembang.

Red velvet & oreo cheese cake in jar
Sekali dia interview da. Speaking berabuk la gak pagi tadi...hahahahaha....

Bos tanya seronok tak kawen.
Ate gile tak seronok...hahahaha...tanya soklan camgitu plak.

Bos tanya lagi before get married penah tinggal sekali tak.
Saya jawab la Muslim tak duduk sekali selagi tak menikah....bla...bla...bla...(jenuh susun ayat)

Bos gitau kalau kat Europe tak kawen tapi tinggal sekali. Kekadang sampai ada anak...dah tua pon tak kawen sebab takmo ada komitmen. Itu saya pon tau...orang kita ada gak yang macam tu cuma saya bagi jawapan cara yang tak memburukkan mana-mana pihak.

Fuhhhh....makin lama makin rancak gak dia sembang. Saya dah berapa kali dok ucap thank you....thank you sebab takmo sembang lama-lama tapi dia dok sambung cakap lagi......wuuuuu.....
Iskh....awat teramah sangat taktau pagi tadi.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. haha~kira speaking terabuq pun die faham noo..haha~die pandai dak ckp melayu?hihi~layannnnn

    ReplyDelete
  2. Nieyl...dia br mai dr Italy dlm 6 bln...x reti ckp melayu...
    keh3...berabuk gila la gak dgn x phm slang omputeh yg pekat tu

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. mungkin dari apa yg kak zai cakapkan blh bukak hati dia nak lebih dalami islam kan? moga2 Amin...

    kak zai mana buat tue? mcm sedap je huuuu

    ReplyDelete
  4. sifah buat eh? mesti sedappppp!

    ReplyDelete
  5. kiera...moga2 la...

    errr....tu k.zai order dgn kwn skolah tu...k.zai x pndai masak kek2 bagai

    ReplyDelete
  6. riena...a'ah...sifah buat...mmg sedap...cheese pon byk

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers