Nikah kahwin | Alhamdulillah selesai

10:24 AM

Nikah kahwin | Alhamdulillah selesai


Assalamualaikum

Lama menghilangkan diri.
Nak hapdet blog pon tak sempat.

Alhamdulillah urusan nikah kahwin dah pon selesai di kedua-dua belah pihak.
Lega sangat-sangat.
Kalau tak pening kepala dok pikir bab kenduri neh.
Pejam celik pejam celik hari ni dah 11 hari bergelar sebagai seorang isteri.
Insyaallah akan cuba menjadi isteri sebaik mungkin menjaga maruah suami dan diri sendiri.

Errrr...nak cite apa lagi ek????





Notakukukakiku:~tetiba takdo idea :p

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. tahniah dear,
    sori x dpt menghadirkan diri ke majlis perkahwinan,
    sbb wanie ada make up job kat sini.....

    ReplyDelete
  2. Cik Wanie....makaseh....
    xpe..xpe...rmai kwn x dpt dtg gak sbb cik zai buat hari kamis

    ReplyDelete
  3. SELAMAT PENGANTIN BARU... :-)

    ReplyDelete
  4. tahniah dan selamat pengantin baru diucapkan..jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com utk lihat pebagai koleksi tudung menarik..tenkiu :D

    ReplyDelete
  5. thniah sis..smoger mnjadi isteri mithali..hehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers