Tak ketahuan tajuk

11:35 PM

Assalamualaikum

Seminggu blog tanpa entri.
Nak kata bz sesangat tak la pulok tapi malas nak hapdet.

Hari ni kelas subjek baru pahtu cuti seminggu dan ada balik lepas raya.
Ohmaiiiii...kelas lepas sehari kenduri kawen.
Dalam ati dok berkira-kira takmau pi tapi tadi Sir Steven gtau ada test date tu.30% plak tu markah dia.
Oh...oh...oh...kuatkan atiku moga-moga tak berubah ati malas nak pi kelas lepas kawen.
Kang tak pasal-pasal ai fail paper plak.

Minggu depan keja lagi sehari Kamis tu pahtu cotiiiiiiiiiiiiiii.....
Yeaaah...cuti panjang tapi just ambik cuti kawen 5 hari yang company bagi.
Tu pon dah cecah 19 hari lepas di tambah tolak darab bahagi dengan cuti raya...replacement raya...replacement Merdeka...cuti syif...
Untungnya keja syif tapi lepas kawen back to normal.
Masuk balik time opis hour.Bos complaint keja banyak delay bila ai masuk syif...kekadang keja urgent banyak time ai coti...hihihihi....

Oklah...esok sesi memanggil kenduri lagi sekali.
Kena jadi dreba macam minggu lepas....
Selamat menambah amalan pada malam-malam terakhir Ramadhan.

Pic kedit to Enchik Google

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. wahhhh seksaited nya cik zai nk kenduri.. tatau la kami blh pi ka dak.. klu dak mintak ampun naa nt kami antaq hadiah ja.. huuuu

    ReplyDelete
  2. Serabut pala ni kiera...xpa aih...memasing adahal

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers