Kawen kali ke-2?

7:14 AM

Assalamualaikum

Dua hari ni sibuk dok usung kad kawen edar kat opis.
Mana kawan-kawan terdekat dan bos-bos dah selamat di jemput ke walimah nanti.
Biasa la kilang dah ada 2 ni....sekerat kat sana sekerat kat sini.
Jenuh memusing ronda new building baru jumpa depa.

Masa edar kat bos depa pakat ucap tahniah.
Siap suruh cheq request kat big big bos buat mini team building masa kenduri tu.
Bila bagi kat big big boss dia just ambik tapi tak buka kad pon.
Bos ingat bagi kad raya.
Ceh...dia ingat cheq memain bila kata 'jemput wedding i nanti tau lepas raya nanti.'
Pic kredit to Enchik Google
Dalam kami dok sibuk-sibuk masa nak balik tu tetiba dengaq sora big big bos panggil dari meja dia sambil berdiri dan pegang kad kawen cheq.
Terus terbangun masa tu.

Bos : Bukan hang dan kawen ka?Ni hang nak kawen kali ke-2 ka?
Cheq : Bila masa saya kawen...merepek betul la.
Bos : Hari tu yang hang pi Mekah tu hang pi dengan sapa?
Cheq : La...yang tu mak saya la.Bila plak saya kawen ni?
Bos : Aku ingat hari tu hang kawen dah...hahaha...
Cheq : Ampeh...saja la tu.

Ampagas betoi.Satu opis leh dengaq bos tanya camtu...huhuhu...wat malu jek T_T
Side side engineer yang 20 orang lebih tu pakat dok gelak.
Jangan tak tau big bos ni dah macam kawan walaupon dia Cina.Cakap aku hang aku hang ja bila mood dia baeeeek...
Bila mood dia tak ok....masam mencuka ja....sora pon tak dengaq.

Esok hari bekerja keras.Ada banyak request nak kena siapkan.
Product release tak setel lagi.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. hihihi.. kuat mengusik letewww :p

    ReplyDelete
  2. kiera...dia konpius dgn kembaq cik zai kt sini...kembaq ni dh kawen anak 3

    ReplyDelete
  3. tahniahh ler...sbb kawin 2 kali..hahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers