Entry tertangguh seminggu

10:26 PM

Assalamualaikum

Sejak dua menjak ni taktau nak cite apa dalam blog.
Takdak idea lansung.
Takpela...cheq cite seminggu xtvt cheq naaaaa.....



Jumaat lepas secara tak sengaja bangun lambat.
Padahnya kena pi keja nek keta la sampai kilang.
Dalam dok elak nak nek keta hari Jumaat last-last kena plak.
Apalagi habuan yang dapat selain JEMMED yang teramat sangat petang Jumaat tu.
7.30 malam baru bertolak balik dari keja tengok jalan jemmed teruk terus ambik keputusan makan-makan kat Pantai Jerejak.
Well makan sorang-sorang tu dah biasa so takdak benda sangat la.
Teroder bihun tomyam dan jus tembikai.
 Nampak macam sedap tapi huhuhu...nyesal order camni.
Bihun keras...nampak sangat masak cepat sangat.
Lepas kenyang terus balik dan sampai umah dekat 9.30 malam.
Penat...kena tidoq awai...esoknya Sabtu ada kelas.

Isnin konon nak pi qheja tapi terlena depan tibi masa tengok bola so harap maklum la.
Biasa Isnin Selasa cuti so mak tak kejutkan la pagi tu....kena plak Allah Bagi Cuti(ABC) so lena tak sedaq apa la.
Mangkit pagi tu mak ajak pi Kota Kuala Muda umah mak lang so terus siap-siap pi sana.
Pas melawat kawasan bagai balik singgah kedai emas kat Penaga.
Kedai turun-temurun dari 1940 dan turun-temurun gak kami sekeluarga pi beli kat situ...hahahaha....
Mahai harga emas la ni no?
Kalau ada 3k 4k leh la dapat hat sedang-sedang saja.
Kalau setakat 1k dalam tangan tu mak kata dapat emas besaq bulu mata ja....huhuhuhu...
 Merembat la barang seutas rantai besaq bulu mata...wuuuuuuuu....sedeynya...

Selasa pi qheja....balik jumpa enchik Z bagi potostat IC...makan-makan...bincang-bincang...
bagitau itu ini...
OTW balik umah Cik Puan Aini mesej ajak tengok muvi so terus agree je la.
Janji jumpa kat Sunway Carnival 8.45 pm tapi macam biasa kali ni asik aku ja lambat sejak dua menjak ni.
Taktau pasaipa....haiiiiiih....
Dok baca ramai yang review cite Abraham Lincoln ni beshhhh so kami pon nak tengok la walaupon start lambat dari muvi yang lain-lain.
Memang tak rugi duit macam hari tu tengok muvi tempatan.

Hari ni qheja dan sangat best sebab ujannnnnnnnn....
Syok syok...bila ujan maka sejuk...bila sejuk rasa nak lena cepat so jom tido semua ^^,

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. wah..lengkap citer aktiviti sepanjang hari... aha.

    ReplyDelete
  2. keh..keh..keh...dh xtau nk cite bab apa dh ni ameerul...xdo idea =p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers