5 Ramadhan punya crita

10:54 PM

Assalamualaikum

Hari ni qheja.Keta plak masuk 'SPA' nak ejas tang mana tak tau so pi qheja nek van.
Sahur minum nestum 3 in 1 pastu dengar bunyi van kat luar umah.
Ohhh...abang dreba baru so dia mai awai.
Tak sempat nak capai benda lain.

Keja boleh tahan tak brapa nak banyak...Alhamdulillah...
Hari ni 1st time berbuka kat luar.
Errr...bukan berbuka kat restoran best-best tapi berbuka dalam van jek...wuuuuuuuu....
Cedihnyeeee....Alhamdulillah company ada provide 2 biji kuih, 2 biji kurma dan sebotol mineral habuan berbuka untuk pekerja yang balik pukul 7 petang.
Sebelum tu sempat gak beli kuih-kuih yang lain tapi berbuka just sebiji kurma dan sebiji kuih ja.

Sampai umah tengok banyak lagi juadah menanti...wink...wink...
Tapi perut plak dah tak leh masuk banyak so pandang je la.

Ampa plak berbuka dengan sapa?
Makan apa?

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers