Sabtu || Jerebu,Kelas dan A&W

3:08 PM

Assalamualaikum

Selamat hari Ahad hari untuk bersama keluarga.

Bukan nak cite pasai hari Ahad.Nak cite pasai semalam.
Nak hapdet tapi line tenet cam siput b*** tapi bukan salah siput tu pon.

Semalam kelas tuk subject baru pas abes exam minggu lepas.
Pepagi dah bertolak ke Penang.
Perrrghhhh....JEREBU sampai tak nampak apa.
Selalu 7.30 pagi dah leh nampak pulau leh nampak kapal terbang berlegar-legar kat area Bayan Lepas nak landing tapi kali ni tiang letrik atas jambatan pun cam nampak tak nampak ja.
Teruk betoi jerebu ni.
permandangan dari puncak jambatan pulau pinang jam 8 pagi

Subject baru kali ni banyak praktikal.
Bagus bagus.
Cheq paling tak suka baca-baca.
Suka calculation dan praktikal.
Tulisan buruk gila

Balik dari kelas terus tala pi Jusco Perda.
Saja jalan-jalan cuci mata.
Pas penat tawaf Jusco rasa nak makan kepci tapi bila lalu ja depan A&W terus langkah masuk situ.
Dapnye air dia...bape kali sedut ja.
Dap...dap...





Notakukukakiku:~survey apa yang patut...balik wat kira-kira...adehhhhh....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. mmg sgt terok jerebu tue.. huhuhu
    kenduri bila cik zai?

    ReplyDelete
  2. tu la kiera...teruk btl jerebu ni

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers