Sabtu || FDR outing lagi

7:46 PM

Assalamualaikum

Waaa...weekend yang sangat sibuk.
Orang lain sibuk bercuti bersama keluarga dan tersayang cheq plak sibuk outing dengan FDR member.
Ni bidan terjun je menjadi peneman Cik Puan Aini nak tengok GIG kawan beliau yang mai dari Keyel.

Dah sedia 'maklong paklong' kalau hari cuti ja feri mesti jemmed tapi depa yang mai dari Keyel gigih nak naik feri.
So terima la padahnya nak dekat 45 minit baru leh nek feri.
 Bila sampai kat Penang memasing berpisah dulu.Member Cik Puan Aini baru nak pi set up segala perkakas yang dok ada dalam keta.Kami plak melepak kat Padang Kota Lama sesambil pekena mee rebus sotong dan air kelapa.Mabelessss....




Pas makan jalan bagai kami ke Soundmakers kat area jeti Penang.
Ramai gak yang mai dan banyak gak band yang nak perform hari tu.
Tapi kami tak tengok pon GIG ni.
Tak masuk jiwa kami kot....hahahahaha...
Kami pi lepak-lepak kat Pantai Jerejak sementara gig tu abes.
Sempat lagi pekena rojak dan laksa.

Gig abes sekitar jam 8 malam dan sempat la bawa depa satu dua tempat.Klau ta jemmed rasanya leh ronda banyak tempat lagi.

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers